سرمیز چی بود؟
سرمیز وبسرویسی برای ثبت غذا به صورت هفتگی از بهترین رستورانهای تهران بود. هر سازمان پنل مخصوص خود را داشت که کارمندان میتوانستند از طریق آن غذای خود را انتخاب کنند. سرمیز نیز غذاها را از رستورانها و کیترینگهای مختلف تهیه و به صورت یکجا در زمان مشخص شده به سازمان تحویل میداد.
چرا سرمیز ناکام ماند و تعطیل شد؟
به خاطر نبود رگولاتوری درست در صنعت غذا، انحصارطلبی رقبا باعث شد تا نتوان به راحتی با دیگر بازیکننان این صنعت به رقابت پرداخت.
در نهایت با همهگیری کووید-۱۹ در ایران، سرمیز در کنار چیلیوری و ریحون به فعالیت خود پایان داد.
پیوندها و منابع
- چیلیوری رسما به فعالیت خود پایان داد به قلم امیر نیری در آیتیایران
- jobinja.ir